Afacerea cu ceainarii in Romania
Atuurile ceainariilor
Green Tea
Ceai la Metoc
Serendipity Coffee & Tea
Clientii fideli ai ceainariilor
5 / 6

Serendipity Coffee & Tea

In alegerea meniului, cei de la Serendipity au pornit de la ideea de rasfat al simturilor, cu produse cat mai sanatoase: pe langa selectia de ceaiuri aromate, meniul contine si cafele speciale, limonada cu miere si menta sau busuioc, patiserie, dulceturi, snacks-uri indiene si japoneze.

La acest meniu se adauga internet wireless gratuit, magazinul de carti, ceaiuri si suveniruri si o multitudine de evenimente artistice sau de dezvoltare personala precum expozitii de pictura si fotografie, concerte live in aer liber, lectii de tango, mini-conferinte, workshop-uri pe teme de interes.

De asemenea, clientii pot picta pe terasa vase de ceramica, iar cei mici deseneaza pentru expozitia permanenta a ceainariei.

"Gusturile bautorilor traditionali de ceai din Marea Britanie, Rusia sau tarile asiatice se indreapta catre sortimentele clasice. Noi, ceilalti, care am descoperit mai recent aceasta placere, optam mai des pentru amestecuri aromate”, declara Alexandra Popovici.

Astfel de ceaiuri sunt cele clasice negre, verzi sau rooibos, care sunt combinate cu diverse condimente parfumate, petale de flori sau fructe, asocieri ce incanta simturile.
Unul din cele mai apreciate ceaiuri este ceaiul casei - Serendipity, care are in compozitie ceai verde japonez Sencha, boboci de trandafir, bucati de capsuni, petale de nalba si floarea soarelui.

Serendipity Coffee & Tea

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri