Tata si Fiul: Crearea unui brand
Inceputul unei noi afaceri
Consiliere avizata
Atitudinea face haina
Comparatie intre Romania si Italia
Alexandru Ciucu: Afacere si pasiune
5 / 6

Comparatie intre Romania si Italia

Facand o comparatie din punctul de vedere al vestimentatiei si stilului adoptat, intre Italia, tara in care a studiat, si Romania, Alexandru Ciucu este de parere ca diferenta este una evidenta, ce tine in primul rand de cultura de secole a italienilor in acest domeniu.

Deocamdata diferenta este mare, 35 la suta dintre barbatii din Italia intre 25 si 40 de ani folosesc in mod curent servicii de cosmetica, altele decat cele care la noi sunt considerate de baza. E normal ca si in domeniul vestimentar ei sa fie mult mai pretentiosi, mai exigenti si mai atenti la ceea ce poarta”.

Totusi, el este obtimist si obseva o imbunatatire rapida a preferintelor vestimentare in randul barbatilor din Romania.

Popoarele de ginta Latina au un cult al vestimentatiei, prin urmare, ca si natie, ne dorim sa fim primii, sa iesim in evidenta, sa fim admirati. Ce ma bucura pe mine este faptul ca in Romania situatia s-a schimbat foarte mult fata de ceea ce era acum 5 ani, iar ritmul este destul de rapid. Multi oameni au iesit in afara tarii si acest lucru le-a influentat alegerile in bine. Deocamdata acest curent al cumparaturilor influentate de brand este destul de pronuntat la noi dar acest lucru se va schimba cu siguranta”, adauga Alexandru Ciucu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri