Produsele organice: Optiunea catre o viata sanatoasa
Conceptul de produs organic
Consumatorii de cosmetice organice
Piata cosmeticelor organice
Sauber
The Body Shop
Ingrediente interzise in cultura organica:
Ingrediente interzise in cultura organica:
5 / 8

Sauber

Sauber este prima companie din Romania care, incepand cu luna septembrie a anului trecut, a comercializat produse cosmetice certificate organic – ECOCERT. Vanzarea cosmeticelor organice se face atat in cadrul magazinelor si al farmaciilor, cat si online. Sauber comercializeaza doar branduri ce se incadreaza in conceptul de organic: Urtekram din Danemarca si Kaeline din Franta, ambele fiind certificate ECOCERT. “Avem in portofoliu si brandul Aqvimia din Spania, acesta fiind insa in procedura de certificare”, subliniaza Irina Stefan.

  • KAELINE - Dermocosmetice in totalitate organice pe baza de ulei de argan si uleiuri esentiale cu efect terapeutic la nivelul epidermei datorita virtutilor deosebite ale acestui ulei exotic. Gama cuprinde uleiuri faciale, corporale de slabire si cu efect senzual, uleiuri tratament par, uleiuri pentru baie, sapunuri exotice Hamman si Rhasoul provenite din traditiile din Maroc si Africa. Produsele marca KAELINE mai pot fi gasite si pe bodyalchemist.ro.
  • URTEKRAM - Produse cosmetice naturale organice, care nu contin uree, parabeni, derivati petrol, arome si culori sintetice. Gama cupride produse ca: sampon si balsam pentru toate tipurile de par, antimatreata, lotiuni de corp, sapunuri , exfoliant de corp, ulei de masaj, produse concepute fara parfum destinate persoanelor cu pielea foarte sensibila. Produsele marca URTEKRAM mai pot fi gasite si pe bodyalchemist.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri