David Contant, Heritage
David Contant, Heritage
David Contant, Heritage
David Contant, Heritage
David Contant, Heritage
David Contant, Heritage
5 / 6

David Contant, Heritage

Si tot David este responsabil si de Biblioteca de condimente, o alta incapere plina de rafinament si de mister din incinta restaurantului, care gazduieste zeci de referinte de sare si piper, branza frantuzeasca, uleiuri, sosuri.

L'épicerie fine, asa cum mai este aceasta numita, ni se dezvaluie ca un adevarat paradis al condimentelor, acestea provenind din cele mai neasteptate colturi ale lumii: amestec de cinci delicii creole, de cinci mirodenii, badian din Accra, bace de Szechuan si rosii din Curepipe, brizure din trufe negre, busuioc salbatic, cardamom din Ceylan, carpaccio din trufe negre, chimin din Alep, chutney de ceapa, de mango, de pere, cimbrisor salbatic, coriandru din Alameda, crema de ardei rosi, de curry, de piper verde, de Tandoorri, de usturoi, cuisoare din Sofifif, curry din Mandras, jeleu si piure de ardei de Espelette, mac albastru din Afyon, massale ardeiata, massale dulce, paprika din Zitava, pepite de zahar de artar, tot soiul de plante aromatice salbatice, precum si o selectie de trufe negre si caviar.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri