Clive Christian
Cum s-a nascut pasiunea dvs. pentru parfumuri si cand ati inceput sa creati esentele care va poarta numele?
Ce inseamna procesul crearii parfumurilor pentru dvs.? Gasiti pur si simplu inspiratie in anumite momente sau lucrati metodic?
Care sunt criteriile sortarii si imbinarii ingredientelor pe care le utilizati? Care este filozofia dvs. in privinta utilizarii substantelor sintetice in parfumuri?
Care este cel mai extravagant ingredient pe care l-ati folosit pana in prezent?
Stim ca ati calatorit mult si probabil ati colectionat o serie de amintiri olfactive inedite. Doriti sa ne dezvaluiti cateva dintre acestea?
Care este parfumul dvs. preferat din propria colectie?
Daca ar fi sa creati un parfum care sa reprezinte chintesenta Clive Christian, cum ar fi acesta? Daca ati putea schimba un singur lucru in trecutul dvs., care ar fi acesta?
Ce asteptari credeti ca au astazi barbatii si femeile de la un parfum?
Exceptand costul, prin ce se deosebeste cel mai scump parfum din lume de alte parfumuri de lux?
4 / 10

Care sunt criteriile sortarii si imbinarii ingredientelor pe care le utilizati? Care este filozofia dvs. in privinta utilizarii substantelor sintetice in parfumuri?

Victoria Christian: Pur si simplu utilizam tot ce poate fi mai bun pentru crearea tuturor parfumurilor semnate Clive Christian.

De multe ori ingredientele sintetice ofera interpretari pozitive notelor principale. Amestecurile sintetice sporesc consistenta parfumului si ii asigura totodata note specifice, avand in vedere ca aromele naturale se supun evident legilor naturii. In mare parte, insistam pe "laitmotivul" ingredientelor ca atare si utilizam concentratii pure, pentru ca efectul sa fie maxim la contactul cu pielea.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri