Clive Christian
Cum s-a nascut pasiunea dvs. pentru parfumuri si cand ati inceput sa creati esentele care va poarta numele?
Ce inseamna procesul crearii parfumurilor pentru dvs.? Gasiti pur si simplu inspiratie in anumite momente sau lucrati metodic?
Care sunt criteriile sortarii si imbinarii ingredientelor pe care le utilizati? Care este filozofia dvs. in privinta utilizarii substantelor sintetice in parfumuri?
Care este cel mai extravagant ingredient pe care l-ati folosit pana in prezent?
Stim ca ati calatorit mult si probabil ati colectionat o serie de amintiri olfactive inedite. Doriti sa ne dezvaluiti cateva dintre acestea?
Care este parfumul dvs. preferat din propria colectie?
Daca ar fi sa creati un parfum care sa reprezinte chintesenta Clive Christian, cum ar fi acesta? Daca ati putea schimba un singur lucru in trecutul dvs., care ar fi acesta?
Ce asteptari credeti ca au astazi barbatii si femeile de la un parfum?
Exceptand costul, prin ce se deosebeste cel mai scump parfum din lume de alte parfumuri de lux?
1 / 10

Clive Christian

Clive Christian este un nume cu rezonanta de "regalitate britanica". Designer de obiecte de lux, mobila si decoratiuni interioare, Clive Christian a fost fascinat de istoria "Crown Perfumery", o casa britanica de parfumuri fondata in 1872, pe care a si cumparat-o in 1999, implicandu-se total in procesul de creatie. A lansat trei parfumuri (No.1, X si 1872) in versiuni pentru ambele sexe.

Ingredientele rare, exotice, lipsa obstacolelor financiare, traditia in parfumerie de peste un secol, pasiunea pentru opulenta, perfectionismul si abilitatea de identificare cu fiecare client caruia Clive i se adreseaza s-au imbinat cu succes pentru a crea o reteta unica a luxului. Clive spune despre esentele sale ca nu au competitie in categoria lor: "Competitia pentru parfumul meu este o geanta Prada".

Designerul nu vorbeste despre ingrediente, insa dezvaluie ca si-a dorit foarte mult sa combine metodele traditionale ale parfumeriei cu altele noi, neconventionale, intr-o zona in care si-a propus sa experimenteze si sa atinga apogeul rafinamentului si al complexitatii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri