Privire de ansamblu
Audi R8
BMW M3
Mini Clubman
Fiat 500
AMG
Mitsubishi Lancer
Maserati GT
Subaru Impreza
8 / 9

Maserati GT

Cel mai elegant stand al salonului a fost cel de la Maserati. Cu o suprafata generoasa dominata de modelul GranTurismo, cei de la Autoitalia au dovedit ca stiu sa isi scoata in evidenta valorile. Cum era si de asteptat, accesul publicului in preajma bijuteriilor pe patru roti a fost ingradit de paravane de sticla.

Vedeta incontestabila a fost GT-ul, cu ale sale forme prelungi si fluide, secondata de modelele Coupe si Quatroporte. Din pacate fetele din palatul de clestar, construit pentru a adaposti modele italiene, nu au fost pe masura frumusetilor pe patru roti, conform aprecierilor negative ale vizitatorilor de sex masculin.

GT-ul este, pur si simplu spectaculos, fiind cel mai aspectuos Maserati al ultimilor ani si frizand perfectiunea in ceea ce priveste automobilele din clasa sa. Privit de aproape modelul pare chiar practic, avand o configuratie de 2+2 in ceea ce priveste modularitate interiorului. Un calcul simplu arata ca poate transporta 4 adulti in conditii optime, conform reprezentantilor Maserati din Romania.

Succesul de care s-a bucurat acest model a fost atat de rasunator incat si-a gasit un proprietar chiar in primele zile ale salonului, ba chiar si celelate modele au fost petite de romanii cu dare de mana, duminica seara fiecare Maserati avand agatat placuta SOLD (sau vandut, ca doar suntem in Romania).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri