Privire de ansamblu
Audi R8
BMW M3
Mini Clubman
Fiat 500
AMG
Mitsubishi Lancer
Maserati GT
Subaru Impreza
7 / 9

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer, ajunsa la volumul cu numarul X, si-a facut aparitia la acest salon invaluita de mult fum. Lansarea in premiera nationala in ziua dedicata presei la SIAB, acompaniata de lasere si muzica, a strans majoritatea ziaristilor pentru a imortaliza momentul, fiind unul dintre punctele de atractie pentru cei prezenti.

Modelul este un demn urmas al sedanului, recunoscut pentru abordarea mai mult decat sportiva a temei de masina polivalenta. Desi varianta lansata si cea care va fi disponibila pentru clientii romani dispune de motorizari, nu foarte spectaculoase cel putin ca putere exprimata in cifre, designul exprima dinamism chiar si pe podiumul construit special pentru SIAB.

Fata de precedenta generatie, dimensiunile Lancerului au crescut, fiind mai lunga mai lata si mai inalta. Cu riscul sa par subiectiv, acesta este cel mai aspectuos model prezentat la salonul nostru, ce poate fi cumparat cu o suma mai mica de 20.000 de euro de la SIAB in acest moment.

Asteptam insa, varianta cu mai multi cai, binecunoscuta dupa indicativul EVO, ce se anunta un mare succes, judecand dupa aspectul variantei, mai cuminte, si potentialul celor de la Mitsubishi in materie de motorizari.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri