Privire de ansamblu
Audi R8
BMW M3
Mini Clubman
Fiat 500
AMG
Mitsubishi Lancer
Maserati GT
Subaru Impreza
6 / 9

AMG

Mercedes si-a adus la Bucuresti "trupele speciale" AMG: ofiterul E-Klasse, generalul S-Klasse, maresalul CL si amiralul ML. Aliniati ca la parada si purtand epoletii cu cele trei litere magice, Mercedesurile au atras privirile instantaneu.

Cu preturi demne de bugetul Marinei Americane, cele 4 modele au totalizat circa 2070 de cai putere, cu siguranta mai multi decat toate modelele de la standurile Kia, Hyundai si Dacia la un loc. Pentru a evidentia acest lucru modelele au fost asortate in ziua presei cu piloti de curse, in locul domnisoarelor omniprezente la celelalte standuri.

In incinta zonei Daimler-Chrysler s-a regasit si un alt model, remarcat prin abilitatea de protectie a pasagerilor, limuzina blindata S-Guard. Desi SIAB-ul nu a fost locul de desfasurare a unui atac, in cazul unui astfel de atentat locul in care va doriti sa fiti este aceasta limuzina, capabila sa reziste la proiectile de mici dimensiuni, grenade sau alti explozivi. De asemenea poate rula si cu pneurile gaurite si are un sistem de extinctie automat. Singura gaura care o va lasa va fi in buget, fiind cotata la peste 400.000 de euro.

Tunerul de casa al marcii germane, Brabus, si-a expus modelele in apropierea standului Mercedes. Vedetele, pazite strasnic de organizatori de amenintarea vizitatorilor prea insistenti, au fost cele doua C-Klasse si S-Klasse, 320 CDI, personalizate cu elemente specifice tunerului german, biroul mobil Viano Business Lounge si Jeep-ul Commander 3.0 CRD tunat de Startech, divizia germanilor pentru marci americane.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri