Atena – 7° – 15°C
Lisabona – 9°-16°C
Barcelona – 8°-15°C
Cádiz – 11°-17°C
Catania – 5°-16°C
Palermo - 9°-15°C
Sevilla - 7°-18°C
Limassol - 9°-18°C
Valencia - 7°-17°C
Alicante - 7°-18°C
3 / 10

Barcelona – 8°-15°C

Puține cuvinte ar mai putea fi spuse în plus pentru a-i convinge pe turiști să aleagă Barcelona ca o destinație de city-break în februarie. Capitala Cataloniei este un oraș care oferă o multitudine de atracții turistice. Unele foarte greu accesibile în sezonul estival din cauza aglomerației.


Sună deja a clișeu să recomandăm La Sagrada Familia, Casa Milà, Casa Batlló, sau Parcul Güell, dar dacă nu ați vizitat niciodată metropola catalană acestea trebuie să se afle pe lista voastră de destinații.


Dacă nu aveți timp să o vedeți pe toată la pas, poate vreți să vedeți Barcelona de undeva de sus, unde vă puteți face poze cu care să impresionați pe rețelele de socializare. În cartierul El Carmel, întrebați de buncărele din vârful dealului Turó de la Rovira, care se află la o înălțime de 262 de metri deasupra nivelului mării.


Dacă prindeți data de 12 februarie, puteți prinde și festivalul Santa Eulalia. Este o sărbătoare de iarnă care include o paradă cu giganți în Piața Sant Josep Oriol, petreceri pe străzi închise și multe altele.


(Sursa foto: Shutterstock)

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri