Dreads: 2001 - 2008
Ghete de baschet: 2009-2010
Numărul 2: vara anului 2007
O bicicletă roșie de curse foarte veche: 16 ani de relație
Rochie de mireasă: 19.11.2014 - 28.06.2016
București - România: Cutiuță metalică de bomboane: 25.10.2014 - 6.03.2019
București. Geacă de motor - 3 ani de relație
București: o conservă de ton în suc de roșii - 2 ani și jumătate de relație
7 / 8

București. Geacă de motor - 3 ani de relație

Obiectul din poză a fost donat de către o persoană din București, cu următorul mesaj:

„În urmă cu 8 ani am acceptat invitația unui prieten de a merge la un club de motocicliști și a mă plimbă pentru prima dată cu motorul. Eram tânără și entuziasmată, mai ales că făceam ceva ce părinții mei nu ar fi aprobat. Tipul care m-a plimbat nu era deloc genul de bărbat după care m-aș fi uitat și totuși am fost atrasă de această comunitate de motocicliști și am început să le frecventez evenimentele. Cu tipul am început să mă împrietenesc și am acceptat o plimbare cu motorul în afară clubului. A fost o seară drăguță cu plimbare pe malul mării și un sărut ce m-a înmuiat.

Cumva m-am lăsat vrăjită de el și am început să ne vedem tot mai des, dar departe de ochii celor de la club. Am acceptat și un concediu cu el și câțiva prieteni de la club. Atunci am realizat că el va ține această relație mereu ascunsă și că mereu va avea o atitudine autoritară față de mine în fața prietenilor din club. Am realizat că sunt prinsă într-o relație pe care doar el o conducea și eu eram prea slabă să comentez ceva.

În cadrul clubului eram respectată de toți, era o regulă de bază ca femeile să fie protejate de absoluți toți.

Relația ascunsă a ținut 1 an și ceva până am decis să mă mut din Constanța în București în speranța că această schimbare mă va îndepărta de el și am să îl uit. Am avut o perioadă foarte grea cu depresii, și după câteva luni am revenit iar în Constanța și reluat relația cu el, dar atitudinea era aceeași.

Am stat doar 5 luni în Constanța, după care m-am mutat iar în București, unde am și rămas definitiv. Atunci am decis să rup orice legătură cu el și timp de aproape 8 luni nu ne-am vorbit. Am auzit de el de ziua mea când m-a sunat să îmi spună "La mulți ani". A fost o discuție lejeră deoarece în perioada aceea mergeam la psiholog și eram pe pastile.

Odată cu decizia de a mă mută în București și de a merge la psiholog ( care m-a făcut să înțeleg cât rău mi-a făcut perioada petrecută printre ei), am găsit o nouă pasiune. Am luat calea munților și am ajuns să fac alpinism și escaladă.

În acești ani m-am mai văzut cu el, am rămas prieteni și ne vorbim lunar. Revederile acum sunt frumoase și ne amuzăm de aceea perioadă.

Geaca de motor a fost a lui și mi-a dat-o de ziua mea, la început, când ne-am cunoscut și încă nu eram împreună. A fost un gest foarte frumos și deși îmi e mare și nu am reușit niciodată să o port, am păstrat-o în toți acești ani, dar cumva această expoziție simt că este exact ceea ce avem nevoie pentru a-mi împărtăși amintirile acelei perioade. Cred că va fi admirată cu drag.”

Poză și text oferite de reprezentanții Museum of Broken Relationships pentru Wall-street.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri