De ce sa mergem in Tenerife
Ce sa nu ratam in Tenerife
Trei lucruri specifice destinatiei pe care le veti face in Tenerife
Ce nu ati facut pana acum ca turist si veti face cu siguranta in urmatorul concediu
Ponturi pentru turisti: Tineti cont de recomandarile prietenilor!
Destinatia in care visati sa ajungeti
6 / 6

Destinatia in care visati sa ajungeti

Pentru ca am vorbit despre locuri paradisiace de pe coasta Atalnticului, Madeira este si ea pe lista mea cu destinatii de vizitat in urmatorii ani, cu atat mai mult cu cat a fost desemnata pentru al doilea an consecutiv cea mai frumoasa insula din Europa.


A mai fi, desigur, nenumarate de alte obiective de vazut, atat in Romania cat si peste hotare. Cred ca suntem o generatie binecuvantata, pentru ca avem atat posibilitatea cat si resursele sa exploram lumea si sa ne largim orizonturile. Lucrand de peste 11 ani in domeniul hotelier, traiesc o mare satisfactie sa vad din ce in ce mai multi tineri alegand calatoriile ca mod de viata. Mobilitatea foarte mare, atat in plan personal, cat si in plan profesional, este, poate, cea mai mare cucerire a generatiei Y.


Mi-ar placea sa imi acord ragazul, daca nu pentru o saptamana, macar pentru cateva zile, sa vizitez din nou Bucurestiul, sa revad muzeele, sa cutreier parcurile. De pe 17 noiembrie, cand s-a deschis hotelul Mercure, am fost deja gazda a numeroase grupuri de turisti, atat straini cat si autohtoni. Cand le zaresc chipurile pline de entuziasm, la finalul unei zile de plimbare, imi amintesc cu nostalgie de anii de studentie, cand orasul era terenul meu de joaca si fiecare zi, o noua aventura.


Sursa foto: Madeira/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri