Felix Daniliuc, Raiffeisen Leasing
Liviu Serban, VB Leasing
Catalin Rizea, Porsche Leasing
Antoaneta Curteanu, UniCredit Tiriac Bank
Ionut Oprescu, ALB Leasing
3 / 5

Catalin Rizea, Porsche Leasing

Prima carte mentionata de Catalin Rizea, director general adjunct al Porsche Leasing, este "Gandire rapida, gandire lenta" scrisa de Daniel Kahneman. "Este o carte pe care o consider utila pentru intelegerea modelelor de adoptare a deciziilor de investitii in conditii de incertitudine", spune el.


Cea de-a doua carte de pe lista managerului de la Porsche Leasing este The Idealist: Jeffrey Sachs and the Quest to End Poverty, scrisa de Nina Munk. Catalin Rizea o descrie ca o "carte-reportaj captivanta, care ne introduce in problematica saraciei extreme din Africa". Nina Munk este o jurnalista canadiano-americana si autor de non-fictiune. "Cartea abordeaza, pe de o parte, imensa povara care apasa comunitatile afectate, iar pe de alta parte, subliniaza limitele si provocarile carora incearca sa le raspunda organizatiilor internationale".


Recomandari: Cei care vor sa inteleaga mai bine piata de leasing ar trebui sa citeasca The Analysis and Use of Financial Statements , o carte scrisa de trei autori: Gerald I. White, Ashwinpaul C. Sondhi, Dov Fried. "Este o carte manual al carei studiu consider ca dezvolta abilitatile de intelegere si analiza critica in domeniul financiar-bancar", dezvolta managerul Porsche Leasing.


O alta recomandare este publicatia Competitive Solutions: The Strategist's Toolkit, scrisa de R. Preston McAfee. "O carte extrem de relevanta pentru managerii din orice domeniu", spune Catalin Rizea.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri