1. Paste in Poiana Brasov: o noapte costa chiar si 35 lei, iar sejururile de la 99 euro
2. Paste pe litoral: tarifele incep de la 50 lei/noapte
3. Paste in Moeciu: cazare de la 35 lei/noapte
4. Paste in zona Sibiului: de la 45 lei pentru un sejur traditional
5. Paste in Baile Tusnad: cat costa un sejur la apa termala
6. Paste la Arieseni: all inclusive la 4 margarete, de la 550 lei
7. Paste in Muntii Rodnei: pretul pentru pensiune completa
8. Paste in Bucovina: cat te costa o vacanta in trecut
9. Paste cu udat fetele: sejur in
10. Paste in Valea Ghimesului: vacanta plina de traditii la 100 de euro
8 / 10

8. Paste in Bucovina: cat te costa o vacanta in trecut

Preturile la pensiuni pentru un sejur de Paste in Bucovina sunt cuprinse intre 950 de lei si 1.900 de lei de persoana. Aici, turistii sunt imbiati cu produse traditionale, petreceri in aer liber, tur al manastirilor sau obiceiuri precum spalatul pe fata cu apa in care sunt oua rosii si bani.


La o pensiune de trei margarete din zona Radauti, pachetul turistic care include patru zile cu trei nopti de cazare costa intre 950 si 1.150 de lei si include vizite la manastirile din zona, dar si posibilitatea petrecerii timpului la echitatie sau tiroliana sau concurs de ciocnit oua de Paste. In noaptea de Inviere, turistii pot merge la slujba oficiata in zona sau la manastirile Sucevita sau Putna, iar in prima zi de Paste vor putea lua parte la o cina festiva imbracati in straie populare oferite de pensiune.


La Voronet, la o pensiune de patru margarete oferta de Paste pentru un sejur de cinci zile cu patru nopti de cazare este cuprinsa intre 1.100 si 1.300 de lei, in timp ce la o pensiune de patru margarete din Gura Humorului preturile sunt cuprinse intre 1.400 si 1.900 de lei de persoana pentru cinci zile cu patru nopti de cazare. Turistii sunt imbiati cu "mese imbelsugate" cu preparate traditionale bucovinene, vin, afinata, pasca si cozonac, dar si petreceri in aer liber, cu berbecut la protap si concerte folclorice.


Sursa foto: Manastirea Sucevita/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri