1. Paste in Poiana Brasov: o noapte costa chiar si 35 lei, iar sejururile de la 99 euro
2. Paste pe litoral: tarifele incep de la 50 lei/noapte
3. Paste in Moeciu: cazare de la 35 lei/noapte
4. Paste in zona Sibiului: de la 45 lei pentru un sejur traditional
5. Paste in Baile Tusnad: cat costa un sejur la apa termala
6. Paste la Arieseni: all inclusive la 4 margarete, de la 550 lei
7. Paste in Muntii Rodnei: pretul pentru pensiune completa
8. Paste in Bucovina: cat te costa o vacanta in trecut
9. Paste cu udat fetele: sejur in
10. Paste in Valea Ghimesului: vacanta plina de traditii la 100 de euro
7 / 10

7. Paste in Muntii Rodnei: pretul pentru pensiune completa

La Hotelul Castelul Dracula din Pasul Tihuta, turistii pot opta, de Paste, pentru sejururi de trei zile si doua nopti la pretul de 85 de euro pachetul sau de patru zile si trei nopti, la pretul de 115 euro pachetul. Tariful include cazarea si masa, la care se adauga cina de bun venit, cina din Sambata Mare, dejunul festiv in Duminica Pastelui si cina festiva din aceeasi zi. Turistii pot asista la slujba de Inviere la Manastirea Piatra Fantanele, aflata in vecinatatea hotelului.


La un hotel de patru stele de pe malul lacului de acumulare de la Colibita, sejurul costa 800 de lei de persoana. Pentru suma respectiva, se ofera trei nopti de cazare in camera dubla sau apartament, toate mesele, masa speciala in noaptea de Inviere, cu oua rosii, drob de miel, miel la protap, tuica fiarta si masa speciala in ziua de Paste. De asemenea, oaspetii hotelului vor putea participa la un concurs de vopsit oua rosii, vor asista la un foc de tabara pe lac, vor avea parte de un spectacol folcloric si, daca vor dori, li se va asigura accesul la slujba de inviere la Manastirea Piatra Fantanele. La dispozitia lor vor fi toate facilitatile complexului - baza nautica, terenurile de sport, centrul SPA.


O pensiune de trei margarete din Muntii Rodnei poate fi inchiriata integral de grupuri de pana la 15 persoane. Pentru patru zile in regim de pensiune completa - cu doi litri de tuica din partea casei - pretul de inchiriere este de 5.760 de lei, echivalentul a 128 de lei pe noapte de persoana. Cei care doresc doar cazare si masa de Paste pot inchiria pensiunea la 78 de lei de persoana pe noapte.


Sursa foto: Peisaj cu Muntii Rodnei/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri