1. Paste in Poiana Brasov: o noapte costa chiar si 35 lei, iar sejururile de la 99 euro
2. Paste pe litoral: tarifele incep de la 50 lei/noapte
3. Paste in Moeciu: cazare de la 35 lei/noapte
4. Paste in zona Sibiului: de la 45 lei pentru un sejur traditional
5. Paste in Baile Tusnad: cat costa un sejur la apa termala
6. Paste la Arieseni: all inclusive la 4 margarete, de la 550 lei
7. Paste in Muntii Rodnei: pretul pentru pensiune completa
8. Paste in Bucovina: cat te costa o vacanta in trecut
9. Paste cu udat fetele: sejur in
10. Paste in Valea Ghimesului: vacanta plina de traditii la 100 de euro
6 / 10

6. Paste la Arieseni: all inclusive la 4 margarete, de la 550 lei

La Arieseni, o pensiune de 4 margarete ofera turistilor pachete all inclusive cu trei nopti de cazare la pretul de 550 de lei si cu patru nopti de cazare la 650 de lei, ambele avand inclusa masa de Paste. Tot aici, o pensiune clasificata la doua margarete incearca sa isi atraga turistii cu alternativa traditionala a celebrului jacuzzi, respectiv ciubarul de lemn. Pensiunea ii imbie pe turisti la o baie "la ciubar" in aer liber, o inventie specifica zonei, considerata de localnici un "jacuzzi motesc".


La Rimetea, localitate cu populatie majoritar maghiara si cautata de turistii straini, pensiunile au preturi medii de 200 de lei de persoana pe noapte, pentru cazare si demipensiune. Astfel, o pensiune de trei margarete din Rimetea ofera turistilor care aleg sa petreaca Pastele in localitate un program care cuprinde vizite la manastirile din zona, dar si la Salina Turda, in Cheile Turzii sau la Cetatea Coltesti, obiective aflate in apropiere. De asemenea, proprietarii pensiunii vor pregati pentru turisti mancaruri traditionale din miel, vita, pasare sau porc.


Si la Vidra, o pensiune de trei margarete vine cu un program interactiv, pentru ca turistii sa nu se plictiseasca. Astfel, ei pot participa la vopsitul oualor in mod traditional sau la obiceiuri vechi care se pastreaza in zona, precum Craii sau Pragsorul. Aici, pachetul turistic costa 590 de lei pentru patru nopti de cazare, cu pensiune completa si masa speciala de Paste. Pensiunea, care are opt camere cu bai, poate fi inchiriata si integral, la un pret de aproximativ 2.000 de lei pe noapte.


Sursa foto: Rimetea/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri