1. Paste in Poiana Brasov: o noapte costa chiar si 35 lei, iar sejururile de la 99 euro
2. Paste pe litoral: tarifele incep de la 50 lei/noapte
3. Paste in Moeciu: cazare de la 35 lei/noapte
4. Paste in zona Sibiului: de la 45 lei pentru un sejur traditional
5. Paste in Baile Tusnad: cat costa un sejur la apa termala
6. Paste la Arieseni: all inclusive la 4 margarete, de la 550 lei
7. Paste in Muntii Rodnei: pretul pentru pensiune completa
8. Paste in Bucovina: cat te costa o vacanta in trecut
9. Paste cu udat fetele: sejur in
10. Paste in Valea Ghimesului: vacanta plina de traditii la 100 de euro
5 / 10

5. Paste in Baile Tusnad: cat costa un sejur la apa termala

Cele mai scumpe pachete de Paste in statiunea Baile Tusnad costa 730 de lei de persoana si cuprind trei nopti de cazare. Turistii vor fi intampinati cu palinca si kurtos kalacs, vor avea un pranz unguresc, iar in noaptea de Inviere, dupa slujba de la bisericile catolica si ortodoxa din statiune, vor fi asteptati cu oua rosii. Meniul de Paste va fi traditional, cu oua rosii, sunca, preparate din miel, urda si cas de la ciobanii din imprejurimi, cozonac si pasca.


Ofertele unui alt hotel din statiune, de trei stele, incep de la 320 de lei pentru o persoana pentru trei zile si doua nopti, cu demipensiune si masa festiva de Paste, si ajung la 435 de lei pentru trei nopti de cazare si patru zile, cu acelasi regim. Oferta include folosirea unui bazin terapeutic nou amenajat, cu apa sarata si, la fel ca la toate hotelurile din Baile Tusnad, turistii au acces gratuit la piscina, sauna uscata si umeda, la terapii SPA si la salile de fitness.


La pensiuni, pachetele de Paste costa intre 300 de lei si 600 de lei de persoana, pentru o perioada de doua pana la patru nopti, in functie de gradul de confort si de durata sejurului. De asemenea, se pot inchiria case de vacanta la cheie, preturile variind de la 500 de lei pana la 1.500 de lei pe noapte, luandu-se in considerare numarul de camere si de persoane.


Principala atractie din Baile Tusnad este Centrul Wellness, deschis in urma cu trei luni, dotat cu jacuzzi, bazin pentru copii, bazin cu apa termala, bazin de inot, bazin exterior, sauna finlandeza, infrasauna, sauna cu aburi, camera de sare, bar si bufet, care va avea un program prelungit in perioada Pastelui.


Sursa foto: Baile Tusnad/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri