1. Paste in Poiana Brasov: o noapte costa chiar si 35 lei, iar sejururile de la 99 euro
2. Paste pe litoral: tarifele incep de la 50 lei/noapte
3. Paste in Moeciu: cazare de la 35 lei/noapte
4. Paste in zona Sibiului: de la 45 lei pentru un sejur traditional
5. Paste in Baile Tusnad: cat costa un sejur la apa termala
6. Paste la Arieseni: all inclusive la 4 margarete, de la 550 lei
7. Paste in Muntii Rodnei: pretul pentru pensiune completa
8. Paste in Bucovina: cat te costa o vacanta in trecut
9. Paste cu udat fetele: sejur in
10. Paste in Valea Ghimesului: vacanta plina de traditii la 100 de euro
2 / 10

2. Paste pe litoral: tarifele incep de la 50 lei/noapte

Turistii care merg pe litoral de Paste se pot caza la preturi care incep de la 50 de lei de persoana la hotel de doua stele si de la 88 de lei la trei stele. Oferta nu e foarte bogata, hotelierii pregatindu-se in special pentru 1 Mai, cand estimeaza ca in jur de 30.000 de turisti vor ajunge la mare.


Cei care aleg sa mearga de Paste in statiunea Mamaia vor plati pentru o noapte de cazare 50 de lei de persoana la un hotel de doua stele, fara mic dejun inclus. Tarifele cresc la hotelurile de trei si patru stele, cu preturi care incep de la 88 de lei, respectiv 187 de lei de persoana pe noapte pentru minimum doua nopti de cazare, cu micul dejun si masa de Paste incluse, potrivit Mediafax.


La Eforie, preturile incep de la 60 de lei de persoana pe noapte, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, pentru minimum doua nopti de cazare, si de la 328 de lei de persoana pe noapte la un hotel de patru stele, unde regimul de cazare este de demipensiune si include si un pranz festiv de Paste, "intampinare cu pasca, oua rosii si cozonac dupa slujba de Inviere", acces gratuit la piscina interioara, cu apa sarata din Lacul Techirghiol, fitness, sauna si jacuzzi.


Sursa foto: Plaja in Mamaia/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri