Noaptea Devoratorilor de Publicitate
TIFF la Cluj
Concert Suede la Bucuresti
Piesa Macbeth de William Shakespeare la TNB
Duatlon Tara Barsei, prima editie, la Rasnov
Festivalului International de Teatru Sibiu 2011
Concertele Beck’sperience: IAMX si Monarchy la Bucuresti
Concert in memoria lui Adrian Paunescu la Saliste
Festivalul urban FatzaDa 2011 la Brasov
Opera Boema de Giacomo Puccini la Cluj
6 / 10

Festivalului International de Teatru Sibiu 2011

Festivalul International de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de artele spectacolului din Romania si al treilea ca amploare si importanta din lume.

Cea de-a XVIII-a editie a festivalului va avea loc in perioada 27 mai – 5 iunie avand ca tema comunitatile, in zilele de sambata, 4 iunie si, respectiv duminica, 5 iunie, programul incepe la ora 9:00, potrivit Sibiul.ro.

Agenda de evenimente din acest an este una deosebit de bogata si variata : spectacole de strada in orasul vechi si in cetatile si bisericile fortificate medievale din imprejurimile Sibiului, spectacole de teatru-dans, flamenco, balet, dans contemporan, teatru de papusi, circ, spectacole de lumini, muzica, pantomima, conferinte, dezbateri, expozitii de fotografie si pictura, lansari de carte, instalatii si ateliere.

Anul acesta organizatorii au pus in vanzare peste 10.000 de bilete. Pretul unui bilet variaza intre 10 si 40 de lei, in functie de eveniment si locul in sala. Biletele pot fi achizitionate online de pe adresa bilete.sibfest.ro sau direct de la Agentia Teatrala din Sibiu, bd. Nicolae Balcescu nr. 17, de luni pana vineri, intre orele 11:00 - 18:00, iar sambata intre orele 11:00 - 15:00.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri