Noaptea Devoratorilor de Publicitate
TIFF la Cluj
Concert Suede la Bucuresti
Piesa Macbeth de William Shakespeare la TNB
Duatlon Tara Barsei, prima editie, la Rasnov
Festivalului International de Teatru Sibiu 2011
Concertele Beck’sperience: IAMX si Monarchy la Bucuresti
Concert in memoria lui Adrian Paunescu la Saliste
Festivalul urban FatzaDa 2011 la Brasov
Opera Boema de Giacomo Puccini la Cluj
5 / 10

Duatlon Tara Barsei, prima editie, la Rasnov

Asociatia Floare de Colt Brasov organizeaza in data de 4 iunie 2011 concursul "Duatlon Tara Barsei", ce consta dintr-o proba de mountain bike si o proba de alergare montana.

Probele se vor desfasura intre Rasnov – Poiana Brasov – Postavaru si categoriile participantilor sunt Amatori (feminin si masculin), Avansati (feminin si masculin), Stafeta (amatori si avansati, informeaza CalendarEvenimente.ro.

Probele din concurs sunt, dupa cum urmeaza: mountain bike - amatori - 17 km +580m, avansaţi 26 km +810m si alergare montană - amatori 9 km +260m, avansati 13 km +650m.

Toate categoriile, cu exceptia celei de Avansati individual vor incepe cu proba de bicicleta, si apoi proba de alergare. Se va ajunge cu bicicleta din Rasnov pana in Poiana Cristianului, de unde se vor intoarce catre punctul de start/sosire, iar alergarea va fi pe la Pestera Rasnoavei.

Avansatii individual vor incepe cu proba de bicicleta din Rasnov pana in Poiana mica, unde vor lasa bicicleta. Vor avea alergarea montana pana la Cabana Postavaru si inapoi, dupa care vor continua proba de bicicleta. Se vor indrepta catre Poiana Cristianului, de unde se va intra pe traseul de bicicleta de la amatori pana la sosire.
Pentru avansati feminin, traseul de bicicleta a fost putin scurtat in partea a doua.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri