Ce palate poti alege in Bucuresti
Profilul cuplului care se casatoreste la palat
Cat te costa nunta intr-o cladire cu istorie
1 / 3

Ce palate poti alege in Bucuresti

Toate elementele esentiale ale unei nunti, de la rochie, pana la covorul rosu, primirea cu sampanie, ii duc pe tineri cu gandul la printi si printese.

"Desi nunta la palat este probabil cea mai visata, nu este neaparat si cea mai des pusa in practica. Motivul este unul de ordin financiar, care are si o explicatie logica: orice cladire de o asemenea valoare, cu o arhitectura fara termen de comparatie, nu are cum sa nu necesite cheltuieli mari de intretinere, lucru care se reflecta in pretul catre client", explica Simona Garleanu, manager al agentiei de organizare de nunti I Do Weddings.

In Bucuresti si in apropierea Capitalei exista cateva palate unde pot fi organizate nunti – Palatul Ghyka, Bragadiru, Snagov, Mogosoaia sau Stirbey. Din cauza crizei economice, cuplurile prefera sa aleaga spatii din oras pentru nunta, intrucat organizarea unui astfel de eveniment in afara Bucurestiului ar atrage costuri suplimentare, cum ar fi cele de transport, sustine Alin Caraman, managerul agentiei Bon Mariage.

Inainte de intrarea in recesiune, unul dintre palatele preferate era cel de la Snagov. In momentul de fata insa, Palatul Ghyka (foto) atrage tot mai multi clienti, datorita locului in care este amplasat, dar si pentru preturile accesibile; conform lui Caraman, acest palat are printre cele mai mici preturi.

Anual, intre 120 si 140 de cupluri isi organizeaza nunta la palat, potrivit Bon Mariage.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri