Piata spa locala, la inceput de drum
Romanii, la limita la care isi acopera costurile vietii, decat la cea a rasfatului
Ce e nou pe piata in 2011
Ce servicii se ofera si cine merge la spa in Romania
4 / 4

Ce servicii se ofera si cine merge la spa in Romania

Ofertele Epoque Spa se bazeaza pe tratamente corporale exotic-orientale. Profilul Epoque Spa se caracterizeaza prin servicii extrem de personalizate in functie de pretentiile, nevoile si preferintele clientilor nostri. In ceea ce priveste preturile, acestea se situeaza intre 120 lei si 300 lei, in functie de tipologia tratamentului.

"Clientii Epoque Spa - oaspetii hotelului si clientii dedicati spa-ului nostru - sunt oameni ce acorda un maxim de importanta propriei stari de sanatate si vor sa se rupa de stresul si rutina zilnica”, potrivit lui Antoni Kuhnen (foto).

La nivel de persoane fizice, ponderea barbatilor a ajuns sa fie aproximativ egala cu cea a femeilor la Eden Spa, iar media de varsta a oaspetilor este 25 - 45 ani. In general, clientela Eden Spa este formata din oameni care traiesc intr-un ritm alert, cu responsabilitati legate de job si de viata sociala, dar care simt nevoia de evadare si de regasire de sine.

"Ca atare, oferta noastra de servicii este foarte vasta, incluzand terapii si servicii destinate strict relaxarii fizice si mentale, tratamente cu scop terapeutic si profilactic (masaj cu namol in dusul Vichy destinat durerilor reumatismale, acupunctura pentru reducerea durerilor, etc.), terapii de detoxifiere (sauna, exfoliere, reflexoterapie). Preturile variaza intre 75 lei pentru 30 minute de masaj de decontracturare al spatelui, de exemplu, pana la 600 lei un ritual de 2-3 ore pentru un cuplu. Daca vorbim de abonamente, preturile variaza intre 100 -150 euro/luna pentru acces nelimitat la sauna, jacuzi si fitness, in functie de complexitatea fiecarei locatii si de facilitatile acesteia", afirma Liliana Paraipan.

Pentru companii, Eden Spa dezvolta programe de teambuilding, in special in locatiile mai mari. Ponderea cea mai mare de clienti o reprezinta persoanele fizice care cumpara servicii unice, dar si abonamente. De asemenea, cardurile cadou cumparate cu diverse ocazii (zile aniversare, Craciun, 8 Martie, recompensa pentru atingerea unui target, etc.) sunt o componeneta importanta a cifrei de afaceri Eden Spa.

In prezent, 30% dintre cei care merg la spa sunt barbati, potrivit Mihaelei Both, acestia alegand cu precadere serviciile de relaxare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri