Adrian Simionescu, Vienna Investment Trust: Acasa, impreuna cu prietenii
Oana Iliescu, DTZ Echinox: Revad filmele vechi acasa
Stefan Boboc, Boboc & Asociatii: Cinema, urmat de masa sau shopping
Laura Bencze, CBRE:  Filmele romanesti, obligatoriu la cinema
Sorin Stoica, Eturia: Prefer intimitatea casei decat locuri suprapopulate
5 / 5

Sorin Stoica, Eturia: Prefer intimitatea casei decat locuri suprapopulate

Sorin Stoica (foto), CEO-ul agentiei de turism de tip tailor made Eturia, spune ca a apreciat un film mai mult in intimitatea casei sale decat in locuri suprapopulate, care influenteaza uneori acuitatea cu care poti percepe o pelicula buna.

Lui ii plac documentarele si filmele clasice, insa apreciaza si noutatile. Ultimul film pe care l-a vizionat este Black swan (n.r. Lebada neagra), despre care a crezut, initial, ca este regizat dupa cartea economica Lebada neagra, lansata in 2009.

"A fost o surpriza pentru mine sa vad ca acest film este, de fapt, un thriller psihologic care m-a tinut conectat de la prima secventa pana la ultima", spune managerul Eturia.

Stoica se uita la filme aproape in fiecare weekend, neavand timp pentru o astfel de activitate in alta perioada a saptamanii. Inainte sa inceapa business-ul Eturia, acesta obisnuia sa organizeze seri de film cu prietenii sai, in propria locuinta. De cand a lansat agentia de turism insa, Stoica prefera sa vizioneze cele mai recente filme in compania familiei sale.

Pentru a avea parte de o experienta deosebita atunci cand urmareste un film, el a achizitionat si a primit cadou diverse sisteme tehnologice.

"Atunci cand esti un impatimit al filmelor, este «un must» sa ai un sistem video Dolby Surround (sistem audio). In cazul meu, urmaresc intotdeauna noutatile din domeniul tehnologiei, tocmai pentru a avea cea mai buna calitate in materie de vizionat filme, documentare, muzica", conchide seful agentiei de turism de tip tailor made.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri