Viorel Hrebenciuc, inculpat in dosar
Hrebenciuc catre Adam: Suntem in plin razboi cu Romsilva! Suta la suta fac ordine
Peste 43.000 de hectare, retrocedate unei persoane care ceruse doar 23.000
Printul Paul si printesa Lia, chemati la audieri
Mafia retrocedarilor: dosar de coruptie care aduce nume grele la DNA
Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD- audiat
Ioan Adam, deputat PSD- un adevarat latifundiar
5 / 7

Mafia retrocedarilor: dosar de coruptie care aduce nume grele la DNA

Procurorii DNA fac miercuri perchezitii in Brasov, Bacau, Covasna si Bucuresti, la cinci institutii, printre care si tribunalele Brasov si Covasna, fiind vizati trei judecatori si doi avocati, unul fiind si deputat, intr-un dosar privind retrocedari ilegale de paduri si terenuri agricole.


Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Brasov fac cercetari in aceasta cauza pentru infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie ce au legatura cu reconstituirea dreptului de proprietate pentru aproximativ 90.000 de hectare de teren forestier si 100 de hectare de teren agricol, arata DNA, intr-un comunicat de presa.


Anchetatorii fac 25 de perchezitii in judetele Brasov, Bacau, Covasna, precum si in Bucuresti, dintre care cinci la institutii publice de interes local, una la un birou de avocatura si restul la sediile unor firme si la domiciliile unor persoane, a precizat DNA. Printre localitatile in care s-ar fi facut retocedarile ilegale de terenuri sunt Comanesti, Palanca, Bratulesti si Doftana, au precizat sursele judiciare.La finalul perchezitiilor, suspectii vor fi dusi la audieri, la sediul DNA Brasov. Actiunea este sprijinita de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.


Sursa foto: Shutterstock.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri