Orange vrea sa intre puternic pe zona multimedia
Microsoft continua sa investeasca pe segmentul telefoniei mobile
LG a lansat un Windows phone disponibil doar la Vodafone
3 / 3

LG a lansat un Windows phone disponibil doar la Vodafone

LG Electronics a introdus pe piata locala telefonul inteligent LG GM750, un Windows phone ce ofera cea mai noua versiune Windows Mobile 6.5, disponibil exclusiv la Vodafone.

"Noul model de smartphone LG GM750 anuntat pe piata locala este listat la nivel european in portofoliul Vodafone", au declarat reprezentantii LG.

Modelul GM750 este primul terminal din seria de 13 telefoane inteligente cu Windows Mobile 6.5 pe care LG o va lansa pana la finalul anului 2010.

Pana la finalul anului in curs, al treile aproducator de telefoane mobile din lume va lansa pe continentul european inca doua terminale, un model cu tastatura tactila glisanta si Qwerty si un model cu tastatura Qwerty integrala. Primele 3 telefoane se adreseaza unor segmente diferite de piata, de la premium la telefoane inteligente accesibile ca pret.

Prin dezvoltarea si introducerea acestor noi telefoane cu platforma Windows pe piata globala, LG isi reafirma obiectivul de a-si creste cota de piata pe segmentul de smartphones.

"Un numar din ce in ce mai mare de consumatori isi doresc telefoane mobile ce incorporeaza cele mai avansate functii si servicii care sa-i ajute sa lucreze mai bine si sa fie in contact permanent cu prietenii si familia si, evident, sa fie usor de utilizat. Acestia au nevoie de tehnologii si de servicii pentru a avea acces la adresa de email, la Internet si pentru a putea descarca aplicatii, widget-uri si instrumente dedicate divertismentului, fara nici o problema", a aratat Claudia Popa, director de vanzari GSM, LG Electronics Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri