Sezonul back-to-school nu va stimula piata in acest an
Turul HP Listen 2U
2 / 2

Turul HP Listen 2U

HP a mobilizat cele mai noi tehnologii in interiorul camionului HP Listen 2U si a pornit intr-un tur european estival care a sosit si in Romania.

Actiunea, care s-a incheiat ieri pe plaja din Mamaia, a venit in intampinarea tinerilor pasionati, dornici sa testeze cele mai noi tehnologii HP.

Turul Listen 2U se desfasoara in perioada iulie – octombrie 2009 si a luat start-ul in Spania (1-15 iulie). Urmatoarele destinatii au fost Franta, Austria, Slovacia si Ungaria.

Camionul va opri si in alte destinatii europene, in statiunile de pe litoral, la festivalurile de muzica si in campusurile universitare.

Initiativa HP vine ca o reactie la un studiu sponsorizat de companie, care arata o tendinta in crestere in randul tinerilor de a comunica tot mai mult in mediul online, lucru motivat in special datorita puterii acestuia de a oferi acces la cat mai multe informatii.

Majoritatea tinerilor apreciaza oportunitatea de a se implica in cat mai multe cauze prin intermediul spatiului virtual. Aproape doua treimi din tinerii care au participat la studiu considera retelele sociale ca Facebook si MySpace drept cel mai bun mod de a comunica cu grupul lor de prieteni si de a-si exprima opiniile, in diverse situatii.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri