Mobilii vor miza anul acesta pe serviciile de date
Transferul de date, serviciu profitabil din 2008
Portabilitatea numerelor din mai 2008
Telefonia fixa integrata in pachetele mobile
Competitia se accentueaza pe segmentul 3G
Tinte financiare pentru 2008
2008 - licitatie pentru WiMax
4 / 7

Telefonia fixa integrata in pachetele mobile

Pe 19 iunie 2007, compania Vodafone Romania anunta Vodafone Acasa, un serviciu de telefonie fixa destinat persoanelor fizice. Liliana Solomon, CEO-ul Vodafone Romania, declara atunci ca operatorul tinteste intreaga piata, chiar si utilizatorii existenti de telefonie fixa.

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania a lansat incepand cu 1 noiembrie un pachet integrat de servicii de telefonie fixa si internet, atat pentru companii, cat si pentru clientii individuali.

Romtelecom si Cosmote au lansat in ultima luna a anului 2007 primul pachet comun adresat utilizatorilor rezidentiali si companiilor, prin care ofera o reducere de 10% din pretul abonamentului pentru serviciul de internet ClickNet si din cel pentru servicii de telefonie mobila Cosmote, achizitionate impreuna.

Insa primul operator de telefonie mobila care a introdus serviciile de telefonie fixa in pachetul oferit a fost Zapp, inca din ianuarie 2006. FixTel oferea utilizatorilor, in principal celor aflati in zone cu acces limitat la retelele de comunicatii, posibilitatea de a folosi serviciile de telefonie mobila de pe un telefon fix.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri