Andreea Barbu, Avangate: fetele programator, mai ambitioase
Adriana Lungu, Siveco: cu perseverenta, poti avea rezultate foarte bune
Stancila Mihaela, Infinit: programarea, o activitate umana ce presupune logica
Andreea Plesea, TotalSoft: programarea, o meserie de care nu te plictisesti niciodata
Corina Belciu, Star Storage: apreciez modul direct al barbatilor de a comunica si actiona
Cristina Ion, Oracle: din facultate am fost primita “in gasca” baietilor programatori
Doina Cosovan, BitDefender: mai usor sa explici unui computer ce sa faca, decat oamenilor
Adriana Barzoiu, Siveco: nu se pune problema diferentierii intre sexe
8 / 8

Adriana Barzoiu, Siveco: nu se pune problema diferentierii intre sexe

Adriana Barzoiu are 31 de ani si este technical leader in cadrul departamentului Siveco Applications. Atributiile ei sunt de dezvoltare si coordonare a activitatilor de dezvoltare, legate de o parte din componentele ERP Siveco Application – Managementul Resurselor Umane, Managementul Performantei Angajatilor si Modulul de Acces On-line la Informatii Angajati (Employee Self-Service), Managementul Salarizarii Personalului, Managementul Contractelor. Ea a absolvit in 2005 Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, ulterior urmand un master in Managementul Informatizat al Proiectelor, tot in cadrul ASE.


Ea lucreaza la Siveco inca din timpul facultatii, din anul 2004, parcurgand etapele firesti in dezvoltarea profesionala a oricarui programator: de la nivelul profesional de junior, la regular si apoi la programator senior, dupa acumularea experientei practice si a specializarii profesionale.


Activitatea de programare, facand parte dintr-un domeniu tehnic, este deseori incadrata a fi specifica barbatilor. Insa din experienta mea, situatia nu este in acest fel. Interactionez zilnic cu fete/femei programator, care sunt la fel de profesioniste precum colegii si colaboratorii nostri, barbati. Nu se pune problema unei astfel de diferentieri, cel mai mult conteaza nivelul de pregatire, experienta si implicarea in realizarea sarcinilor de serviciu. Relationarea este una fireasca, aptitudinile de comunicare ale fiecaruia dintre noi fac echipele sa isi realizeze scopurile propuse”, spune ea.


Una dintre provocari, pe langa a fi la curent cu noile tehnologii si procese informatice, este de a livra produsele la timp, avand calitate ridicata.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri