Esecurile din trecut trebuie date uitarii
Succesul prin crearea unui ecosistem solid
Plecarea lui Ballmer si venirea lui Elop – o strategie de succes?
Extinderea acoperirii Windows Phone prin atragerea de noi parteneri
Miza pe gadget-uri inovatoare
5 / 5

Miza pe gadget-uri inovatoare

Alaturi de Microsoft, Nokia va fi nevoita de acum incolo sa tureze la maximum motoarele productiei de echipamente mobile si sa recupereze terenul pierdut in fata rivalilor de la Samsung si Apple.


Pana si producatorul chinez de echipamente mobile Huawei a reusit, conform ultimelor statistici sa depaseasca Nokia in clasamentul celor mai mari producatori de echipamente mobile, ceea ce trage si mai tare semnalul de alarma asupra companiei finlandeze.


Potrivit informatiilor aparute in presa, Nokia va lansa la editia din acest an a IFA Berlin, care se va desfasura in perioada 6-11 septembrie, un smartphone de dimeniuni mari, al carui ecran va avea 6 inch, fiind primul dispozitiv tip “phablet” pe care il va prezenta.


Lansarea unui astfel de dispozitiv vine la doi ani dupa ce Samsung introducea pe piata telefonul-tableta Galaxy Note, un dispozitiv de 5,3 inch.


Conform unor surse din piata, Nokia va lansa in aceasta toamna si prima tableta echipata cu Windows Phone.


Chiar daca viitorul in domeniu il reprezinta device-urile smart, o buna parte din veniturile inregistrate de Nokia vin ca urmare a succesului inregistrat de telefoanele mobile traditionale, cu capabilitati de conexiune la Internet, unde finlandezii lanseaza constant noi echipamente sub gama “Asha”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri