Ludovic Pech, CFO Orange Romania
Till Streichert, CFO Vodafone Romania
Anastasios Tzoulas,  director executiv financiar Romtelecom
Costas Apostolou, CFO Cosmote Romania
Cristian Osadczuk, CFO UPC Romania
Eliza Rusu, Digital Cable Systems
Mihaela Matei, CFO GTS Telecom
Daniela Florentina Gurau, CFO Euroweb
6 / 8

Eliza Rusu, Digital Cable Systems

Eliza Rusu este din decembrie 2008 director financiar al grupului Digital Cable Systems, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de telecomunicatii cu afaceri estimate la circa 37,5 milioane de euro in 2012.Grupul Digital Cable Systems opereaza prin brandul Akta pe segmentul consumer si Dial Telecom pe zona de business.

Rusu coordoneaza departamentele financiar-contabil, reporting&budgeting, achizitii, logistica&car fleet, billing&collection.

In perioada martie-octombrie 2008, managerul a fost director financiar-Contabil al companiei GMG Media Box, companie de telecomunicatii, parte a grupului Realitatea si in perioada mai 2002-februarie 2008, accounting controller la UPC Romania.

Anterior, in noiembrie 2001-mai 2002, Eliza Rusu a fost director executiv al companiei de consultanta de management si training Financials Consulting , senior manager treasury operations la Mobifon/Connex in perioada decembrie 1997-noiembrie 2001 si credit controller la grupul Media Pro International Romania in perioada iunie-decembrie 1997. De asemenea, intre iulie 1994-iunie 1997 managerul DCS a fost economist la Banca Dacia Felix-Sucursala Bucuresti.

Eliza Rusu a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti, in iulie 1994, fiind licentiata in Finante, Banci si Contabilitate. De asemenea este Fellow of Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) , membru al ACCA din decembrie 2001 si este membru CECCAR si CAFR din noiembrie 2008.

Esti director financiar sau antreprenor interesat de fiscalitate? Participa la conferinta “Fiscal 2013” organizata de Wall-Street.ro miercuri, 3 aprilie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil aici.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri