Ludovic Pech, CFO Orange Romania
Till Streichert, CFO Vodafone Romania
Anastasios Tzoulas,  director executiv financiar Romtelecom
Costas Apostolou, CFO Cosmote Romania
Cristian Osadczuk, CFO UPC Romania
Eliza Rusu, Digital Cable Systems
Mihaela Matei, CFO GTS Telecom
Daniela Florentina Gurau, CFO Euroweb
5 / 8

Cristian Osadczuk, CFO UPC Romania

Cristian Osadczuk (37 de ani) este directorul financiar al UPC Romania din 2011 si are ca principala responsabilitate coordonarea departamentelor de raportare si analiza financiara, contabilitate, trezorerie, taxe si procese de business.

El lucreaza pentru UPC Romania, unul dintre cei mai mari jucatori din telecomul local cu afaceri de 100,9 milioane de euro anul trecut, din luna ianuarie 2006, prima functie fiind cea de manager pe segmental de taxe. Incepand cu iunie 2008 a fost promovat ca director financiar al Focus Sat Romania (compania de televiziune prin satelit a UPC), iar trei ani mai tarziu a preluat acceasi functie si la UPC Romania.

Managerul a absolvit Facultatea de Contabilitate in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si are o experienta de peste 15 ani, in domeniul
financiar.

Inainte de a se alatura UPC Romania, Cristian Osadczuk a lucrat ca senior tax consultant pentru PriceWaterhouseCoopers si senior accountant in cadrul companiei First Logistics & Distribution.

Esti director financiar sau antreprenor interesat de fiscalitate? Participa la conferinta “Fiscal 2013” organizata de Wall-Street.ro miercuri, 3 aprilie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil aici.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri