Vasile Voicu, Romtelecom: cloud computing-ul, similar cu revolutia inventarii masinii
Todi Pruteanu: Romania, o tara a contrastelor
Andrei Cretu, PwC: Pretul per megabit va scadea cu 37% pana in 2015
Camelia Barariu, Relians: Neincadrarea in deadline face ca proiectul sa devina ineficient
Sorin Manea, Samsung: Sunt extrem de multe oportunitati de business in cloud
George Lemnaru, antreprenor: In gaming este ca in dragoste: trebuie sa surprinzi tot timpul!
Valentina Crisan, Synnefo.net: Un IMM poate supravietui si fara cloud
Andrei Pitis, ANIS: Forta de lucru ieftina si necalificata nu este o solutie
5 / 8

Sorin Manea, Samsung: Sunt extrem de multe oportunitati de business in cloud

Sorin Manea, directorul diviziei telecom din cadrul Samsung, a vorbit despre sinergia dintre smartphone si tableta pentru utilizarea in cadrul companiilor, ca inlocuitor al PC-ului.

“O mare parte din activitatea de zi cu zi poate fi transferata de la PC, pe smartphone sau tableta. Procesele pot fi integrate in terminalul mobil foarte usor. Pe piata din Romania vor fi vandute circa 1 milion de smartphone-uri. Piata de tablete va ajunge la 150.000 de unitati anul acesta”, a declarat Sorin Manea.

Reprezentantul Samsung spune ca exista extrem de multe oportunitati de business si in cloud, setate pe terminale mobile.

“Intr-un dispozitiv mobil pot beneficia de o interfata prin care pot vedea in ce stadiu sunt comenzile, de exemplu. Legat de resurse umane, de aici poti face aprobarile pentru concediu, un time-sheet. Aceste device-uri sunt utilizate in studii de piata, in IT dar si IMM-uri”.

Sorin Manea precizeaza, totodata, ca exista o serie de solutii care blocheaza/sterg informatiile dintr-un device, sau care te ajuta sa-l localizezi. Acest lucru se poate dovedi util in cazul in care smartphone-ul si tableta sunt folosite in cadrul companiilor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri