Danila - Wimmer, mutarea anului
Rocada la UniCredit Tiriac
Mutari surpriza la CEC
Mutare previzibila la Libra Bank
Bancpost si-a luat sef de la HVB
Grecii au intinerit conducerea Alpha Bank
5 / 6

Bancpost si-a luat sef de la HVB

Manuela Plapcianu a fost numita, la finele anului trecut, director general al Bancpost, functie echivalenta celei de presedinte executiv al bancii. Activitatea propriu-zisa a fost inceputa la inceputul anului 2007. Manuela Plapcianu l-a inlocuit pe fostul director general al Bancpost, George Michelis, care isi anuntase retragerea, incepand cu 1 ianuarie 2007.

Manuela Plapcianu a fost vicepresedinte al HVB Tiriac Bank si director peste segmentul de retail din cadrul HVB Bank Romania din 2003. Ea a fost numita si membru al consiliului de administratie al viitoarei Unicredit tiriac Bank. Anterior, Manuela Plapcianu a lucrat la Citibank Romania in functia de director retea teritoriala si la ABN Amro Romania, unde a detinut pozitii manageriale in cadrul directiilor vanzari de grup.

Noul director general al Bancpost este inginera, a absolvit Institutul Politehnic din Bucuresti si a obtinut diploma de Master of Business Administration la Universitatea Seattle.

Bancpost este membra a grupului Eurobank EFG, cu sediul la Geneva, care are subsidiare in Grecia, Bulgaria, Romania si Serbia. Incepand cu anul trecut, Eurobank EFG a intrat si pe pietele din Polonia, Turcia, Ucraina si Cipru.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri