Credit Europe Asigurari
Fata Asigurari
CertAsig
Uniqa Asigurari
Asirom VIG
Allianz-Tiriac Asigurari
Groupama
Gothaer Asigurari
Omniasig VIG
5 / 9

Asirom VIG

O polita de raspundere civila auto este "vinovata" de cea mai mare dauna platita de Asirom VIG in 2014 pe liniile auto, astfel ca valoarea s-a ridicat la 4.388.236 lei. Accidentul s-a produs in judetul Timis, fiind implicata o autoutilitara care s-a angajat in traversarea unei cai ferate fara a se asigura si drept urmare a intrat in coliziune cu un tren. Asirom a mai achitat pentru o polita de RCA o alta suma importanta in valoare de 921.122,22 lei, pentru daune materiale, vatamari corporale si deces, in urma unui accident soldat cu moartea soferului si a altor doua persoane, iar un pieton a suferit vatamari corporale.


Pe segmentul de property, cea mai mare depagubire a fost de 5.185.223 lei, in urma unui incendiu intr-un spatiu in care se comercializau substante chimice. Astfel, defectiunile de la instalatiile de incendiu au ingreunat interventia organelor competente, focul propagandu-se rapid si a provocand dauna totala. Pe aceeasi clasa de asigurare asiguratorul a platit o alta dauna importanta de 4.413.718, urmare a unui incendiu in Bucuresti.


Pe celelalte clase de asigurare, cea mai mare dauna a fost de 3.923.739 lei, pentru o polita de raspundere civila generala. Un intrerupator a declansat o explozie a gazelor acumulate din cauza unei scurgeri, astfel incat un imobil din Cisnadie a fost avariat in totalitate, bunurile din interior si din vecinatate au fost distruse, iar un minor a murit.


Shutterstock / agent de asigurari

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri