Criza se va termina cand somajul va incepe sa scada
FMI - doctorul personal al Romaniei
Costul rezolvarii crizei: datorie publica imensa
Al cui era ceasul uitat in Parlament?
4 / 4

Al cui era ceasul uitat in Parlament?

Scurta vizita a lui Dominique Strauss-Kahn in Romania nu a fost lipsita de mici peripetii. Seful Fondului Monetar International si-a dat jos ceasul de la mana in timpul discursului pe care l-a tinut in Parlament, dar a uitat sa il mai puna la loc la plecare, programul sau fiind extrem de incarcat.

Dupa discursul de la Parlament, seful FMI s-a indreptat catre aeroportul Henri Coanda, unde a sustinut o conferinta de presa ce a durat aproximativ o ora, dupa care a plecat spre New York. In mod imbucurator, Dominique Strauss-Kahn si-a recuperat ceasul uitat in Parlament in aeroport inainte de a pleca.

"A fost o placere pentru mine sa vizitez Romania si sa am oportunitatea de a discuta despre situatia economica a tarii cu numeroase persoane, de la reprezentanti ai guvernului, parlamentari, academicieni si studenti. FMI este de mult timp un prieten si un partener al Romaniei, inclusiv in contextul actualei crizei cand am oferit sprijin financiar semnificativ, si speram sa ne continuam relatia si pe viitor", a concluzionat DSK la coferinta de presa din aeroport.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri