General Motors, in faliment
Primele reguli pentru programul
Un avion Air France, prabusit in Atlantic
Piata de publicitate online, in crestere cu 70%
ING inchide afacerile din 10 tari
Isarescu vrea un nou mandat
Preturile apartamentelor din Bucuresti raman stabile
BERD face prima investitie de tip private equity intr-o companie cu capital romanesc
Salariul mediu net a crescut la 336 euro
Wienerberger inchide temporar doua fabrici din Romania
6 / 10

Isarescu vrea un nou mandat

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a declarat ca este interesat de un nou mandat de guvernator al bancii centrale, pozitie pe care o ocupa de aproape 19 ani, potrivit Mediafax. (Citeste si Isarescu, interesat de un nou mandat: Nu ma pensionez)

"Cum mai este ceva vreme pana voi implini varsta de 65 de ani, nu intentionez sa ma pensionez", a raspuns Isarescu, intrebat daca este interesat de un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale. Integral pe Mediafax.ro.

In luna august vor avea loc alegeri pentru consiliul de administratie al BNR, inclusiv pentru functia de guvernator.

Consiliul de administratie al BNR este alcatuit din 9 membri numiti de Parlamentul Romaniei, pe o perioada de 5 ani. Presedintele consiliului de administratie este guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

Potrivit paginii de Internet a BNR, consiliul de administratie al BNR este alcatuit din guvernatorul Mugur Isarescu, prim-viceguvernatorul Florin Georgescu, viceguvernatorul Eugen Dijmarescu, viceguvernatorul Cristian Popa si, in calitate de membri, de Silviu Cerna, Maria Ene, Agnes Nag, Napoleon Pop si Virgiliu Stoenescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri