Asesoft a cumparat 51% din eMAG
Dacia mareste productia si face angajari
Acordul cu FMI, in line dreapta
Oracle a preluat  Sun Microsystems pentru 7,4 mld. dolari
Primul proiect rezidential lansat in 2009
Managerii lui Tiriac, alesi in consiliul Unicredit Tiriac Bank
Vanzarile Praktiker, in scadere din cauza deprecierii leului
Cea mai buna zi pentru M&A din 2009
AGA celor 5 SIF-uri,  amanata
Profitul Microsoft a scazut pentru prima data in 23 de ani
9 / 10

AGA celor 5 SIF-uri, amanata

Adunarile Generale ale Actionarilor (AGA) celor cinci societati de investitii financiare (SIF) au fost amanate cu o zi, deoarece numarul actionarii prezenti cu drept de vot a fost sub limita minima de cvorum de 50% plus unu. Rezultatele actionarilor sunt asteptate in cursul zilei de astazi.

In cadrul AGA al SIF Banat-Crisana (SIF1) au fost prezenti circa 27% dintre actionarii cu drepturi de voturi, astfel noul consiliul de administratie care sa conduca societatea pentru inca patru ani nu a fost ales.

In cazul SIF Moldova (SIF2) au prezenti 28,7% dintre actionarii cu drepturi de vot, pe lista convocarii aflandu-se alegerea a sapte administratori din cei 13 candidati inscrisi. Nici SIF Transilvania (SIF3) nu a reusit sa intruneasca cvorumul necesar, urmand ca Adunarea Generala a Actionarilor sa se reia astazi.

Cu aceleasi probleme s-a confruntat si SIF Muntenia (SIF4), a carei adunarii nu a reusit sa stranga decat 11% din drepturile de vot pentru alegerea noii conducerii si a Consiliului Reprezentatilor Actionarilor (CRA).

In cadrul AGA a SIF Oltenia (SIF5) au votat actionari care detineau doar 10,68% din capitalul social, urmand a fi reprogramata pentru astazi, deciziile urmand a fi luate de actionarii prezenti, cvorumul nemaifiind o conditie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri