Asesoft a cumparat 51% din eMAG
Dacia mareste productia si face angajari
Acordul cu FMI, in line dreapta
Oracle a preluat  Sun Microsystems pentru 7,4 mld. dolari
Primul proiect rezidential lansat in 2009
Managerii lui Tiriac, alesi in consiliul Unicredit Tiriac Bank
Vanzarile Praktiker, in scadere din cauza deprecierii leului
Cea mai buna zi pentru M&A din 2009
AGA celor 5 SIF-uri,  amanata
Profitul Microsoft a scazut pentru prima data in 23 de ani
1 / 10

Asesoft a cumparat 51% din eMAG

Asesoft Distribution, una din cele mai mari firme de distributie de pe piata romaneasca, a cumparat 51% din liderul pietei de comert online, eMAG. Aceasta este cea de-a doua tranzactie din piata locala de IT din 2009 dupa ce, in urma cu o luna, Asesoft preluase divizia de distributie a grupului Flamingo.

Iulian Stanciu, directorul general Asesoft, a afirmat ca planul pentru eMAG dupa preluare este sa fie un business pe crestere, considerand retailerul online un brand cu o valoare foarte mare.

“Cautam de un an de zile un investitor strategic, firma nu mai putea sa se sutina singura, doar din veniturile proprii, asa cum a facut 7 ani. Business-ul si strategia eMAG nu se vor schimba deloc, principala noastra strategie este sa diversificam oferta”, a explicat Radu Apostolescu, fondatorul eMAG.

Asesoft Distribution a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 127 milioane de dolari, in crestere cu 22% fata de 2007, iar pentru acest an estimeaza o crestere de 2,5% a cifrei de afaceri pana la 130 de milioane de dolari, la o marja de profit care va ajunge la 1%.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri