Constantin Tampiza a parasit conducerea LukOil Romania
Asiguratorii si pensiile au schimbat cei mai multi executivi
Ghyka, mutarea primului trimestru
2 / 3

Asiguratorii si pensiile au schimbat cei mai multi executivi

In afara retragerii lui Constantinescu de la sefia Allianz – Tiriac Asigurari, perioada aprilie a consemnat inca sase mutari importante la conducerile companiilor de asigurari si a administratorilor de pensii de pe piata locala.

Mihai Popescu (foto), 31 de ani, a fost numit in functia de director general al Aviva Romania, subsidiara locala a grupului britanic cu acelasi nume. Anterior, el a ocupat pozitia de director de marketing si vanzari al Alico Asigurari (fosta AIG Life).

El l-a inlocuit la conducerea Aviva Romania pe Shah Rouf, care a parasit compania Aviva Romania in februarie 2010, pentru a ocupa pozitia de director general al Aviva Sri Lanka.

De asemenea, Aviva a confirmat numirea Danielei Vasile la conducerea Aviva Pensii, in locul expatului Phil Jones.

Vasile este absolventa de ASE si are o experienta de 10 ani in domeniul financiar, lucrand in companii precum KPMG Romania sau Garanta.

De asemenea, Besim Jawad a plecat de la conducerea Eureko Pensii, fiind inlocuit de catre Radu Bradgarea, director de operatiuni in cadrul Alico Romania.

“Voi pleca pentru o pozitie de conducere in cadrul companiei din Olanda a grupului Eureko si cel mai probabil voi profesa pe segmentul asigurarilor”, explica recent, pentru Wall-Street, Besim Jawad.

Mai mult, Signal Iduna, societate specializata in asigurarile de sanatate, l-a numit in functia de presedinte pe Leslie Jones Breer. Pana la numirea in noua functie, el a asigurat interimatul dupa demisia Sinzienei Maioreanu.

Noul presedinte are o experienta in domeniul asigurarilor de peste 20 de ani de activitate in cadrul grupului Signal Iduna. El a fost prezent in Romania inca din 2007 si a condus proiectul de organizare pe plan local a companiei de asigurari.

Nu in ultimul rand, companiile ING Fond de Pensii si CIG Romania si-au schimbat conducerile in ultimele trei luni.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri