Un deal cu trei actori
Prima tranzactie de tip secondaries din ultimii trei ani
Urmeaza investitii de 30 mil. euro
3 / 3

Urmeaza investitii de 30 mil. euro

Compania CMU vrea sa investeasca, in urmatorii ani, 30 milioane euro, urmand sa aloce circa 12 milioane euro pentru deschiderea unui spital greenfield specializat in chirurgie in Bucuresti.

"Bugetul de investitii, de 30 de milioane de euro, pe care il alocam, se va regasi, in primul rand, in deschiderea primului spital greenfield specializat pe chirurgie din Bucuresti, o investitie de 12 milioane de euro, dar si intr-o serie de proiecte importante pe care le avem in plan pentru perioada 2010-2011. Suntem direct interesati de extinderea pe orizontala, in special in investitii de tip greenfield. Investitiile ulterioare vor fi finantate din surse proprii, ca si pana acum, dar si din imprumuturi si din fonduri puse la dispozitie de investitorii nostri”, a declarat Wargha Enayati.

Centrul Medical Unirea a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 69,5 mil lei, in crestere cu 72% comparativ cu anul anterior.

“CMU reprezinta pentru noi o platforma solida pentru extindere la nivel national in cadrul pietei serviciilor medicale private. Vom continua sa sustinem planurile de dezvoltare ale fondatorului CMU, dr. Wargha Enayati si ale echipei sale de management, in directia cresterii puternice pe segmentul serviciilor medicale ambulatorii si spitalicesti.”, declara Emma Popa-Radu (foto), managing director la Advent International.

Advent International, care controleaza producatorul farma local LaborMed, a preluat anul trecut portofoliul de produse al Ozone.

In Romania, Advent mai detine producatorul de vopsele Dufa Deutek si pe cel de blocuri ceramice si tigle Ceramica Iasi.

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati, iar in prezent isi desfasoara activitatea in 11 policlinici multidisciplinare in Bucuresti, opt policlinici proprii in tara si colaboreaza cu peste 130 de clinici partenere in tara.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri