Multinationala: Intre regrete si invataminte
Cum face Imre “bani din bani”
Cu ce vom mai asocia numele Peter Imre?
4 / 4

Cu ce vom mai asocia numele Peter Imre?

Pana acum trei luni, in mediul de business numele Peter Imre era asociat cu Philip Morris. Dupa 21 de ani in aceasi corporatie, oamenii nu s-au obisnuit deocamdata cu plecarea sa. Dar va veni un moment, cand din mentalul colectiv se va sterge aceasta asociere. Ce urmeaza? Ce planuri are omul de afaceri pentru numele sau?

Insa tocmai aceasta ascociere, uneori implicita si involuntara, a fost una din traumele copilariei sale.

“Am suferit foarte mult in copilarie, desi am fost un elev si un sportiv foarte bun, toata lumea spunea ca sunt fiul doctorului Imre, tatal meu fiind un medic renumit in orasul meu natal. Si imi doream foarte mult sa scap de acest lucru. Insa tata mi-a spus atunci o vorba care m-a ghidat toata viata : ‹‹Eu ti-am dat un nume, tu trebuie sa iti faci un prenume››”, declara Imre.

Asadar, el spune ca Peter Imre va ramane asa, un brand, fara sa fie asociat cu nimic altceva. Dar corporatistul din ultimii peste 20 de ani se declara fericit cu noua sa viata.

Sunt fericit ca ma trezesc dimineata. Mi-e bine asa si ma bucur ca nu imi sta capul sa ma gandesc cum as putea face sa imi fie mai bine. Acesta e secretul fericirii mele, chiar daca ea nu se poate cuantifica”, afirma Imre.

El mai spune ca ii place sa traiasca in Romania, pentru ca este ungur roman si are toate caracteristicile acestui popor, de la superficialitate la gargara.

“Niciodata nu as fi vrut sa fiu nimic altcineva decat am fost eu, mi-e bine asa, cu toate luptele schizofrenice pe care le am cu mine insumi, cand nu ma inteleg. Dumnezeu a fost extrem de generos cu mine, mi-a dat multe experiente din care am avut numai de invatat”, conchide Imre.





Inapoi la articol

Setari Cookie-uri