Tiriac si-a adus sef de pe Wall Street
Vara a adus noi mutari in grupul Tiriac
Tranzactia Labormed - Ozone a lasat urmari manageriale
3 / 3

Tranzactia Labormed - Ozone a lasat urmari manageriale

Una din cele mai importante tranzactii desfasurate in 2009, deal-ul de 25 de milioane de euro prin care LaborMed a preluat portofoliul de produse al Ozone, a provocat schimbari executive in randul managementului vanzatorului.

Dan Schiopu (foto), cel care a condus operatiunile Ozone pana in 2006, a revenit in acest an in pozitia de vicepresedinte al companiei, pentru a coordona procesul de vanzare catre LaborMed.

Schiopu a preluat atributiile Ruxandrei Nastase, 35 de ani, cu o experienta de 12 ani in industria farmaceutica.

Nastase, care s-a alaturat Ozone in 2006, a lucrat petru A&D Pharma timp de sase ani inainte de a prelua conducerea Ozone Laboratories, dupa ce locul fusese lasat liber de Dan Schiopu.

Absolventa a Facultatii de Chimie din cadrul Universitatii Bucuresti, Ruxandra Nastase a mai lucrat in cariera si pe pozitia de marketing manager pentru Romania si Bulgaria in cadrul diviziei de sanatate a companiei britanice Reckitt Benckiser.

Ruxandra Nastase a parasit compania imediat dupa tranzactia dintre LaborMed si Ozone, nefiind insa unicul executiv care a parasit Ozone.

In ziua a semnarii contractului de achizitionare a portofoliului de produse al Ozone de catre LaborMed, Marius Chereches, group business development & supply chain director in cadrul companiei, a anuntat ca renunta la pozitia detinuta.

Recrutat in cadrul Ozone in toamna lui 2006, Chereches a ocupat anterior functii executive in cadrul Pharmafarm (director general, intre 2004 si 2006) si Terapia (actuala Terapia Ranbaxy).

La scurt timp dupa ce a parasit Ozone, Chereches a trecut la LaborMed, pe pozitia de group corporate development.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri