Jucatorii din curierat, intarzieri de 1-2 ore
Timpul petrecut in trafic s-a dublat
Cum au ajuns la birou angajatii companiilor: Zona Pipera
Cum au ajuns la birou angajatii companiilor: Zona Aviatorilor
Cum au ajuns la birou angajatii companiilor: Zonele Eroilor, Floreasca, Unirii
Solutii de HR
5 / 6

Cum au ajuns la birou angajatii companiilor: Zonele Eroilor, Floreasca, Unirii

„Locuiesc in Drumul Taberei, la Favorit si am venit la birou cu masina, ca in fiecare zi. De obicei, fac 20 de minute, cel mult 40, in zilele ploioase. Astazi am facut aproape o ora si jumatate, dar am ajuns la timp pentru ca am plecat la 7:30”, ne-a spus Alexandru, consultant imobiliar in cadrul unei companii cu sediul in cladirea Opera Center, din zona Eroilor.

Mai putin norocos a fost Dan, care lucreaza ca Senior IT in cadrul unei companii de curierat cu sediul in cladirea de birouri Floreasca 169A, amplasata in imediata apropiere a metroului Aurel Vlaicu.

„Am venit din cartierul Berceni, zona Constantin Brancoveanu si am ajuns la serviciu in doua ore si jumatate, fata de o ora, cat fac de obicei cu metroul. Astazi (n.r: ieri) am mers cu tramvaiul, pe jos si in cele din urma am luat un taxi. Evident ca am intarziat, chiar daca am plecat cu o ora mai devreme”, a explicat Dan.

Oana este ofiter de credite in cadrul unei banci cu agentie in zona Unirii si locuieste in cartierul Tineretului. „In general, fac 10-15 minute cu metroul, dar astazi (n.r: ieri) am venit cu autobuzul si am facut circa 40 de minute. Am cativa prieteni care lucreaza in Pipera si astazi si-au luat liber, asa ca nu ma pot plange”, ne-a spus Oana.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri