Jucatorii din curierat, intarzieri de 1-2 ore
Timpul petrecut in trafic s-a dublat
Cum au ajuns la birou angajatii companiilor: Zona Pipera
Cum au ajuns la birou angajatii companiilor: Zona Aviatorilor
Cum au ajuns la birou angajatii companiilor: Zonele Eroilor, Floreasca, Unirii
Solutii de HR
3 / 6

Cum au ajuns la birou angajatii companiilor: Zona Pipera

Ora 8: 45, zona Pipera. “Vin din drumul Taberei si am facut doua ore si jumatate cu taxiul. Daca o sa mai dureze mult greva de la metrou, cred ca o sa merg cu bicicleta”, spune mai in gluma, mai in serios un tehnician IT, de 25 de ani, angajat al uneia din companiile care au sediul in Pipera.

“Locuiesc in cartierul Militari si a trebuit sa vin pana in Pipera pentru ca am o intalnire de afaceri. Am venit pana la Ambasada Chinei si de acolo am luat-o pe jos, pentru ca era foarte aglomerat. Am facut cam o ora si 40 de minute pana in Pipera, in total”, afirma unit managerul unei companii de asigurari.

“Circul cam jumatate din timp cu metroul, iar astazi am decis sa iau masina, avand in vedere ca este greva. Locuiesc in cartierul Vitan si, din cauza aglomeratiei din Bucuresti, am stat in trafic de aproape doua ori mai mult decat de obicei. Cred ca greva se poate prelungi cel tarziu pana la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca duminica sunt alegeri”, mentioneaza un manager al unei companii farmaceutice cu sediul in Pipera.

Ora 9:15. Statia de metrou Pipera. Exceptand masinile din trafic si ceata, sunt foarte putini oameni care vin la serviciu spre una din companiile care au sediul in parcul de business Iride, detinut de fondul austriac de investitii Immoeast.

“Foarte multi angajati care lucreaza in aceasta cladire (inchiriata de Orange – n.red.) au masina de firma si nu au avut problema in a ajunge la serviciu. Au venit destul de devreme la serviciu, pentru a fi siguri ca nu ajung cu intarziere. De la prima ora si pana acum am vazut si foarte multe taxiuri care au adus angajati care lucreaza in firmele din parc”, spune Petrache Gabriel, 46 de ani, unul din agentii de securitate ai parcului.

Ora 9:40. Statia de metrou Pipera.
Discutie telefonica intre doi taximetristi. “E bara la bara tot orasul. M-am saturat. Nu ai un elicopter sa-mi trimiti? Daca stiam ca se merge asa, luam niste table sau un sah, mai jucam o partida cu clientii. Degeaba turuie statia si sunt comenzi daca nu ai cum sa te misti”, spunea unul din taximetristi.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri