Inghetarea salariilor si stoparea investitiilor, masuri de criza
TNT nu este interesata de preluari
Rezultate conform asteptarilor in primul trimestru
Scad livrarile pe piata de automotive, dar avanseaza in industria farma
2 / 4

TNT nu este interesata de preluari

Desi a primit 3-4 oferte de la firme mici de curierat care voiau sa fie achizitionate de TNT, Enache prefera o crestere organica. “Intr-adevar, firmele mici si mijlocii au probleme mari de solvabilitate, insa nu vad de ce am achizitiona un alt curier in momentul in care avem o retea interna de transport bine dezvoltata”, spune Enache.

Acesta considera ca nici ceilalti jucatori mari aflati pe piata nu vor iesi la cumparaturi. “Singurele fuziuni pe care le vom vedea anul acesta vor fi intre companii mici si mijlocii, care vor sa isi intareasca prezenta zonala. DHL are multa treaba cu integrarea Cargus, FedEx nefiind prezenta pe piata locala nu cred ca va achizitiona prin agentul care ii reprezinta in Romania, iar UPS tocmai si-a achizitionat agentul care il reprezinta aici, TCS”, considera seful TNT.

TNT si ceilalti jucatori importanti de pe piata pot beneficia insa de problemele pe care le au companiile mici. “Oportunitatea este redistribuirea traficului, care va ramane neacoperit in urma falimentului unor jucatori”, adauga Enache.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri