Prudenta in estimari pentru industria auto. Crestere de 15% pentru industria berii
Vanzarile de vin, cresteri de 30-50%
'Orasele se vor goli din 19 decembrie pana in 7-8 ianuarie'
Cresterile nu vor mai fi ca in anii trecuti in retailul IT
Cresteri de 30% pentru retailul online
'Ne asteptam la o crestere fata de luna noimebrie'
Ce asteptari au jucatorii din comertul modern de la luna decembrie
5 / 7

Cresteri de 30% pentru retailul online

PC Garage, cel de-al patrulea retailer online din Romania, estimeaza pentru aceasta luna vanzari de aproximativ 950.000 de euro, in crestere cu aproximativ 31% fata de perioada similara, insa sub estimarile de la inceputul anului din cauza volatilitatii cursului principalelor valute si fricii de disponibilizare a romanilor, care a incetinit apetitul acestora pentru produse IT&C.

“In luna decembrie estimam ca vom avea o crestere de 30,16%-32,4% fata de luna decembrie a anului 2007. Principala cauza este cresterea cursului leu/dolar, pe locul 2 si 3 la egalitate sunt inasprirea conditiilor de creditare si frica disponibilizarii personalului, toate aceste trei cauze duc la prudenta populatiei la investitiile in electronice si IT”, a declarat, pentru Wall-Street, Gabriel Vasile, director general al PC Garage.

Potrivit acestuia, in aceasta luna, PC Garage se astepta ca varful vanzarilor sa fie in perioada 15-19 decembrie, iar pe jumatate de luna, in decembrie, vanzarile se vor apropia de 70% din decembrie 2007.

PC Garage taie 50% din estimarile de anul acesta, pe fondul crizei

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri