Prudenta in estimari pentru industria auto. Crestere de 15% pentru industria berii
Vanzarile de vin, cresteri de 30-50%
'Orasele se vor goli din 19 decembrie pana in 7-8 ianuarie'
Cresterile nu vor mai fi ca in anii trecuti in retailul IT
Cresteri de 30% pentru retailul online
'Ne asteptam la o crestere fata de luna noimebrie'
Ce asteptari au jucatorii din comertul modern de la luna decembrie
4 / 7

Cresterile nu vor mai fi ca in anii trecuti in retailul IT

Retailerii de produse IT&C, atat din mediul online, cat si offline, estimeaza ca varful vanzarilor va fi in cea dea doua parte a lunii decembrie, insa cresterile nu vor mai fi ca in anii trecuti.

Altex, cel mai mare jucator de pe piata romaneasca de comert de electronice, electrocasnice si produse IT&C din mediul offline, estimeaza ca in aceasta luna vanzarile se vor situa la nivelul celor de anul trecut.

„Estimarile cu privire la vanzarile din decembrie 2008 vizeaza o cifra similara celor din decembrie 2007. Varful vanzarilor in aceasta luna va fi reprezentat de perioada 15-24 decembrie. Traditional, clientii folosesc ofertele speciale din luna cadourilor pentru achizitionarea produselor de care au nevoie sau a celor pe care si le doresc. Sarbatorile de Iarna au fost intotdeauna un bun motiv pentru cumparaturi”, a declarat, pentru Wall-Street, Raul Filip, director retail Altex Romania.

Potrivit acestuia, luna decembrie de anul trecut a reprezentat cel mai bun sezon din punct de vedere al vanzarilor comparativ cu anii precendenti. “Este abia inceputul lunii decembrie si ne asteptam la o crestere spectaculoasa in perioada urmatoare”, a mai spus reprezentantul Altex.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri