Este nevoie de un plan de continuitate a afacerilor
Inovație, design thinking și digital transformation
Adaptare rapidă și combinare eficientă a mediilor online și offline
Flexibilizarea programului de lucru va deveni noul cuvânt de ordine
Businessul trebuie descompus și analizate elementele importante
Viteza de reacție a companiilor face diferența
5 / 6

Businessul trebuie descompus și analizate elementele importante

”Astăzi, mai mult ca oricând, companiile au nevoie de lideri autentici, deschiși adaptării și învățării. Cu siguranță vom trece printr-o perioadă dificilă pe care nicio carte de business nu o poate prezice, pentru că astăzi ne întâlnim cu necunoscutul, dar educația și pregătirea unui lider acum poate face diferența, adaptabilitatea la schimbare și agilitatea liderilor va fi crucială pentru viitorul companiilor”, a declarat Răzvan Gabriel Popa, director executiv Alusystem.


El consideră că reinventarea este un proces ce necesită sacrificii și pentru ca acestea să nu afecteze întreaga companie (toate business unit-urile) și mai ales nu angajații, trebuie gândit în primul rând o descompunere a businessului și o analiză pe elementele importante ce compun întregul business: clienții target, canalele de comunicare, relația cu clienții, activitățile cheie, resursele cheie, partenerii principali, valorile și obiectivul companiei, veniturile și costurile.


Analiza acestor elemente stă la baza reinventării și aici putem observa că tăierea costurilor este a nouă parte din soluție și pe termen lung nu poate crea valoare respectiv, creșterea businessului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri