Alexandru Sautner - Emilia Cremeria
Stefan Gorgon  - Fanel Fagurel
Alin Climent - Climent Art
Adina Zara - Pina Calin
Nicuta Enache - Osteria Ciao Niki
5 / 5

Nicuta Enache - Osteria Ciao Niki

Nicuta Enache este din Focsani. A invatat de mica sa munceasca, pentru ca doar asa poate obtine ceea ce isi doreste. Dupa absolvirea liceului s-a inscris la facultate. A renuntat la studiile universitare dupa trei luni, atrasa de mirajul unei vieti mai bune peste hotare. "Am plecat in Italia dupa ce am terminat liceul. Am decis sa plec in afara pentru ca era o oportunitate pentru o viata mai buna. in Italia nu a fost rau, dar nu a fost nici bine. Am stat acolo 12 ani si m-am intors acasa", si-a inceput Nicuta Enache povestea.

In Italia, Nicuta a lucrat in industria restaurantelor. Decizia de a se intoace in tara a luat-o intr-o singura saptamana. "Proprietarul restaurantului la care lucram m-a lasat sa ii administrez business-ul. M-am gandit ca daca omul are incredere in mine si imi lasa afacerea pe mana, inseamna ca sunt capabila sa gestionez un asemenea business. Atunci m-am gandit sa imi deschid propriul restaurant in Romania", a mai spus Nicuta.

Nicuta a revenit in Romania in martie 2014, iar cateva luni mai traziu, in noiembrie, si-a deschis restaurantul, Osteria Ciao Niki.

Despre provocarile Osteriei Ciao Niki si conceptul propus de Nicuta poti citi
AICI.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri