Targetare: fiti relevanti si evitati risipa de bani
Branduri etice si sustenabile
Continut video si live streaming
Premii in bani atrag in continuare, din nefericire
Review-uri video
Un smartphone si asocierea cu un stil de viata sanatos
Generatia Y - generatia celor 5 device-uri
Internet of Things
Black Friday incepe sa piarda din stralucire?
Tinerii din generatia Millenials dau batai de cap pe partea de recrutare
6 / 10

Un smartphone si asocierea cu un stil de viata sanatos

„Suntem din ce in ce mai interesati de stilul nostru de viata, 9 din 10 romani au luat masuri in acest sens in ultimele 12 luni. 52% au trecut spre o alimentatie sanatoasa, 47% au facut mai multa miscare, 44% au baut mai multa apa. 56% nu vor sa se mai streseze anul viitor”, arata datele unui studiu prezentat de Andrei Canda, research consultant iSense Solutions.


Gadget-urile influenteaza un stil de viata sanatos, 24% intentionand sa achizitioneze pe viitor un ceas inteligent.


„Importanta smartphone-ului in procesul de cumparare creste. 81% dintre consumatorii tineri cauta informatii de pe un smartphone, 34% cumpara produse saptamanal de pe un astfel de device”, arata studiul iSense Solutions.


De asemenea, pentru 8 din 10 consumatori sunt interesati sa participe in programe de loializare a retailerilor, modalitatea preferata fiind cardurile de fidelizare.


„Proximitatea este unul dintre cei mai importanti factori in alegerea magazinului in care cumpara. Ca sa fii aproape de consumator si buzunarul lui trebuie sa fii aproape de el. Ce ar cumpara in viitor printr-o aplicatie mobila sunt produse electronice, cosmetice, imbracaminte, incaltaminte. Tinerii sunt dispusi sa cumpere mai orice prin telefon mobil”, arata Andrei Canda.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri